© Aino Huovio
Luovi
Helsinki Design Week

Helsinki Design Week

Luovi Productions Oy tuottaa vuonna 2005 perustettua, vuosittain syyskuussa järjestettävää Helsinki Design Weekiä. Helsinki Design Week on on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali, joka esittelee muotoilun uusia tekijöitä ja ilmiöitä, promotoi muotoilua kansainvälisesti yhteistyössä eri toimijoiden kanssa ja tarjoaa kaupunkilaisille alustan osallistua muotoilun keinoin kaupungin kehittämiseen ja siitä keskustelemiseen. Festivaaliohjelma sisältää vuosittain noin 250 tapahtumaa ja tarjoaa tapahtumasisältöä niin ammattilaisille kuin suurelle yleisöllekin.

Päätapahtumat ovat Helsinki Design Weekin ja sen pääyhteistyökumppaneiden tuottamia. Helsinki Design Weekin ohjelma tuotetaan yhdessä muotoilun kotimaisten ja kansainvälisten avaintahojen ja laajan tapahtumajärjestäjäjoukon kanssa. Lisäksi ohjelmassa on avoimen tapahtumahaun kautta mukaan valittua sisältöä. Vuonna 2016 festivaali keräsi yhteensä 158 000 kävijää.

Festivaaliohjelma levittäytyy ympäri kaupunkia lukuisiin eri tapahtumatiloihin: museoista markkinoille, seminaarisaleista salakauppoihin. Festivaali myös etsii aktiivisesti uusia tiloja ja tapoja tutustua kaupunkiin.

Tutustu Helsinki Design Weekin arkistoon täällä.

Lisätietoja: http://www.helsinkidesignweek.com/

 © Aino Huovio